Nylig bladde jeg i bildealbumet fra barndomen, og kom over min første kassebil. Jeg husker det god selv om det er 36 år siden og jeg var 8 år. (Tror det var i 1981). Det var jeg og min barndomsvenn Frode som bygde bilen. Han var to år eldre enn meg og var hjernen bak prosjektet. Jeg fungerte nok mer som en medhjelper og håndlanger.

Stor bilinteresse fra tidlig barndom, her med  min første kassebil bare 8 år gammel (1981).

Bilinteresse kom med andre ord tidlig. Jeg er vel mer glad i å kjøre bil enn å bygge, men som barn var jo byggeprosessen også utrolig spennende. Og vi fikk det til, uten hjelp fra de voksne.

Bil har alltid fasinert meg og jeg elsker fremdeles å kjøre,  nå med litt mer fasiliteter (1981).

Kassebilkjøring var gøy, selv om vi ikke hadde så mye hesterkrefter. Her gikk det i ungdommelig skyvekraft og heldigvis lav fart (1981).

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.