Barndom – Min første sykkel

Min første sykkel vil jeg aldri glemme. Jeg fikk den til gebursdagen 1.mars da jeg var omlag 7-8 år. Det var en magisk opplevelse og jeg lært fort å sykle. Jeg måtte imidlertid vente noen måneder til snøen forsvant, og den våren og sommeren skulle derfor bli helt spesiell, da jeg lærte å sykle for første gang. Det flotte var ikke bare sykkel-opplevelse, men også at jeg nå kunne ta meg rundt i byggefeltet mye raskere.

Min første sykkel

Min første sykkel glemmer jeg aldri, og du verden hvor gøy det var.

Det ble selvsagt noe knall og fall og en raskt læringskurve,  men det stoppet aldri gleden av å sykle. Jeg er veldig glad for at mine foreldre hadde mulighet til å gi meg en sykkel, som skulle bli en hyggelig del av barndommen og ikke minst inspirerte meg til konkurransesykling senere i ungdommen, les her.


Les om min første racersykkel her. Hvis du er interessert i gamle bilder, så anbefaler jeg et besøk på DigitalMuseum.no.

Sist oppdatert 14. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress