Individuel av Mont Blanc er en klassisk orientalsk-woody duft for menn. Individuel ble lansert i 2003 og nesen bak denne duften er Pierre Bourdon, som også er kjent for blant annet YSL Kouros (1981), YSL Live JAZZ (1998). For kvinner er han kjent for Davidoff Cool Water (1996) og Dior Dolce Vita (1994). 

Individuel (2003) fra Mont Blanc Eau de toilette 75 ml er en frisk - woody herreparfyme.  

Topp notater er rosmarin, ananas, koriander, kanel, lavendel, enebær bær, mynte, bergamot og kardemomme; Mellom notater er oransje blomst, fiolett, jasmin og geranium; Basisnotater er sandeltre, rav, patchouli, moskus, bringebær, vanilje, mørk sjokolade, oakmoss og vetiver.

Individuel blir ofte sammenlignet med Creed sin parfyme Santal. Jeg har ikke sammenlignet dem, men Mont Blanc minner meg om rene og nyvaskede sengetøy som har hengt ute og blitt tørket av sommervinden. 

Hver gang jeg tar på meg denne parfymen, reagerer min kone; åhh så godt du lukter. Så vær forberedt på kompliment, for du vil dufte som rene sengetøy i sommervinden.

Individuel er en ren, frisk og oppløftende og fås i 50 og 75ml størrelse.

Anbefaling: Individuel er en nydelig duft til kontoret, shopping, eller på stranden. Dette er ikke den romantiske kveldsduften. Den lukter rent og godt. Av og til er det enkle ofte det beste...?

Priser for edt juli 2017 for 50 og 75 ml flaske.

Youtube video av Redolessence

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.