Individuel av Mont Blanc er en klassisk orientalsk-woody duft for menn. Individuel ble lansert i 2003 og nesen bak denne duften er Pierre Bourdon, som også er kjent for blant annet YSL Kouros (1981), YSL Live JAZZ (1998). For kvinner er han kjent for Davidoff Cool Water (1996) og Dior Dolce Vita (1994). 

Individuel (2003) fra Mont Blanc Eau de toilette 75 ml er en frisk - woody herreparfyme.  

Topp notater er rosmarin, ananas, koriander, kanel, lavendel, enebær bær, mynte, bergamot og kardemomme; Mellom notater er oransje blomst, fiolett, jasmin og geranium; Basisnotater er sandeltre, rav, patchouli, moskus, bringebær, vanilje, mørk sjokolade, oakmoss og vetiver.

Individuel blir ofte sammenlignet med Creed sin parfyme Santal. Jeg har ikke sammenlignet dem, men Mont Blanc minner meg om rene og nyvaskede sengetøy som har hengt ute og blitt tørket av sommervinden. 

Hver gang jeg tar på meg denne parfymen, reagerer min kone; åhh så godt du lukter. Så vær forberedt på kompliment, for du vil dufte som rene sengetøy i sommervinden.

Individuel er en ren, frisk og oppløftende og fås i 50 og 75ml størrelse.

Anbefaling: Individuel er en nydelig duft til kontoret, shopping, eller på stranden. Dette er ikke den romantiske kveldsduften. Den lukter rent og godt. Av og til er det enkle ofte det beste...?

Priser for edt juli 2017 for 50 og 75 ml flaske.

Youtube video av Redolessence

Les også om parfymen Dylan Blue.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen