Mont Blanc – Individuel, dufter som rene sengeklær

Tormod

Oppdatert:

Individuel av Mont Blanc er en klassisk orientalsk-woody duft for menn. Individuel ble lansert i 2003 og nesen bak denne duften er Pierre Bourdon, som også er kjent for blant annet YSL Kouros (1981), YSL Live JAZZ (1998). For kvinner er han kjent for Davidoff Cool Water (1996) og Dior Dolce Vita (1994). 

Individuel (2003) fra Mont Blanc Eau de toilette 75 ml er en frisk – woody herreparfyme.

Topp notater er rosmarin, ananas, koriander, kanel, lavendel, enebær bær, mynte, bergamot og kardemomme; Mellom notater er oransje blomst, fiolett, jasmin og geranium; Basisnotater er sandeltre, rav, patchouli, moskus, bringebær, vanilje, mørk sjokolade, oakmoss og vetiver.

Individuel blir ofte sammenlignet med Creed sin parfyme Santal. Jeg har ikke sammenlignet dem, men Mont Blanc minner meg om rene og nyvaskede sengetøy som har hengt ute og blitt tørket av sommervinden. 

Hver gang jeg tar på meg denne parfymen, reagerer min kone; åhh så godt du lukter. Så vær forberedt på kompliment, for du vil dufte som rene sengetøy i sommervinden.

Individuel er en ren, frisk og oppløftende og fås i 50 og 75ml størrelse. Foto: Tormod Gundersen.

Anbefaling: Individuel er en nydelig duft til kontoret, shopping, eller på stranden. Dette er ikke den romantiske kveldsduften. Den lukter rent og godt. Av og til er det enkle ofte det beste…?

Priser for edt juli 2017 for 50 og 75 ml flaske.

Youtube video av Redolessence


Tips! Les også om parfymen Dylan Blue.

Sist oppdatert 2. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.