The Passion of the Christ (2004) er en film som handler om lidelsen Jesus måtte gjennomgå de siste dagene og timene før hans død på korset. Under inspilling ble det høydramatisk da skuespiller Jim Caviezel (spilte Jesus) opplevde at lynet slo ned i korset. Heldig overlevde han, og du kan høre hans vitnesbyrd og opplevelse fra innspillingen nederst i bloggen.

The Passion of the Christ

Det Jesus måtte gjennomgå var grufullt, og tydelig er beskrevet i bibelen. Denne filmer skildrer hvordan det må ha vært for Jesus; de hånte, lo, spyttet, pisket og til slutt korsfestet Jesus Kristus. Vi får skildret detaljer som aldri før har blitt vist på film. Filmen ble en bestseller verden over.

The Passion of the Christ er en meget sterk film alle voksne bør se. Filmen har ledet mange til tro på Jesus Kristus.

1 Pet 1:18-19 Dere vet at det ikke var med forgjengelige ting, med sølv eller gull, dere ble kjøpt fri fra det tomme liv dere arvet fra fedrene; 19 det var med Kristi dyrebare blod, blodet av et lam uten feil og lyte.

Du kan lese mer om filmen på Kristenfilm.com.

Jim Caviezel - Intervju på Youtube

Se intervjuet med skuespilleren som spilte Jesus i The Passion... hvor han forteller når lynet slo ned i korset som han hang på. Han kommer også med ett sterkt vitnesbyrd om at kristne må ta opp sitt eget kors, og at "Prosperity theology" som forkynnes i enkelte kretser har gått for langt.

Les og se bilder fra da jeg besøkte Gravhagen i Jerusalem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen