Høsten 2015 reiste jeg til London i forbindelse med jobb. Det skulle altså gå 42 år før jeg satte mine bein på denne øyen som vikingene angrep i 793 e.kr. ved klosteret Lindisfarne i Nord-England. Vel, det er godt det er lenge siden og glemt, ellers kunne min blonde lugg fort ha blitt ett jakt trofé under oppholdet.

2016-Juli.29-Tur til London 2015-1Leatherhead ligger ca. 1 times kjøring vest om London.

I England er det venstre kjøring, og taxien tar ikke bankkort. Så her kommer inntrykkene på rekke og rad. Å sitte på førerplass og ikke kjøre gir helt klart en følelsen av å komme til bakvendtland. Man hopper og spretter litt i setet gjennom de første veikryssene, inntil man resignerer og tenker; jeg er i taxisjåførens hender. Man får fort følelsen av at engelskmenn virkelig er konservative og gammeldags. Det inntrykket forsvinner imidlertid fort når man sjekker inn på et gammelt hotell, hvor Wi-Fi og all tenkelig teknologi er på plass.

2016-Juli.29-Tur til London 2015-5Gamle bygninger gir sjarm og nostalgi og det er det mye av i Leatherhead.

Leatherhead er en by jeg kan like. Lave gamle bygninger som forteller om en lang historie og mange liv. En by der du absolutt vil sitte ute og spise middag, og suge til deg alle inntrykkene.

2016-Juli.29-Tur til London 2015-3Litt av sjarmen i Leatherhead; gammel postkasse fremdeles ikke gått ut på dato.

Etter en god middag, og ja Fish and Chips er fantastisk her i England, er det på tide og avslutt med dessert og ikke minst en kopp kaffe.

2016-juli.29-Tur til London 2015-6Når man får servert kaffen slik, så varmer det på mange måter.

Så var turen over, og det var bare å komme seg på flyet hjem til Bergen, og her er en liten filmsnutt like før vi går inn for landing. Fest sikkerhetsbeltet!

Videoklipp fra flyturen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen