London, Leatherhead – Innflyging til Flesland

Tormod

Oppdatert:

Høsten 2015 reiste jeg til London i forbindelse med jobb. Det skulle altså gå 42 år før jeg satte mine bein på denne øyen som vikingene angrep i 793 e.kr. ved klosteret Lindisfarne i Nord-England. Vel, det er godt det er lenge siden og glemt, ellers kunne min blonde lugg fort ha blitt ett jakt trofé under oppholdet.

Leatherhead ligger ca. 1 times kjøring vest om London. Foto: Tormod Gundersen 29. juli 2016.

I England er det venstre kjøring, og taxien tar ikke bankkort. Så her kommer inntrykkene på rekke og rad. Å sitte på førerplass og ikke kjøre gir helt klart en følelsen av å komme til bakvendtland. Man hopper og spretter litt i setet gjennom de første veikryssene, inntil man resignerer og tenker; jeg er i taxisjåførens hender. Man får fort følelsen av at engelskmenn virkelig er konservative og gammeldags. Det inntrykket forsvinner imidlertid fort når man sjekker inn på et gammelt hotell, hvor Wi-Fi og all tenkelig teknologi er på plass.

Gamle bygninger gir sjarm og nostalgi og det er det mye av i Leatherhead. Foto: Tormod Gundersen 29. juli 2016.

Leatherhead er en by jeg kan like. Lave gamle bygninger som forteller om en lang historie og mange liv. En by der du absolutt vil sitte ute og spise middag, og suge til deg alle inntrykkene.

Litt av sjarmen i Leatherhead; gammel postkasse fremdeles ikke gått ut på dato. Foto: Tormod Gundersen 29. juli 2016.

Etter en god middag, og ja Fish and Chips er fantastisk her i England, var det på tide å avslutt med dessert og ikke minst en kopp kaffe, som hadde et fint mønster.

Når man får servert kaffen slik, så varmer det på mange måter. Foto: Tormod Gundersen.

Så var turen over, og det var bare å komme seg på flyet hjem til Bergen, og her er en liten filmsnutt like før vi går inn for landing. Fest sikkerhetsbeltet!

Videoklipp fra flyturen


Tips! Se innflygning på Lanzarote lufthavn, mange fine bilder.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.