Solheimsviken er en badeplass rett nord for Austmarka på Radøy. Her har jeg vokste opp som barn fra jeg var omtrent 6 år. Hver sommer badet vi så mye været tillot og våre foreldre orket å være med. Etterhvert som vi vokste til fikk til slutt gå alene i bad og det var jo ekstra stas.

2016-juni-06-bading-solheimsviken-7I Solheimsviken er det nå tilrettelagt med brygge og flott grusvei helt ned til badeviken.

I voksen alder har jeg bodd mye borte fra hjemplassen, så det var med stor begeistring jeg sommeren 2016 besøkte badeviken igjen etter mange år.

Da vi vokste opp gikk det en tursti ned til viken, men nå er det bygd flott grusvei helt fra parkeringsplassen ved fotballbanen og ned. Man går ned til badeviken på ca. 5 minutter.

2016-juni-06-bading-solheimsviken-1Her er det bare å gjøre seg klar til å bade, og allerede var det mange mennesker som badet denne sommerdagen. 

2016-juni-06-bading-solheimsviken-4Her er jeg og Vegard kommet oss på dypt vann i Solheimsviken. 

2016-juni-06-bading-solheimsviken-6Nå er det bygget bro over bekken og dermed bedret tilkomsten til vestre side av Solheimsviken. 

kart-solheimsvikenKart over Austmarka og Solheimsviken, samt hvor det er parkeringsplass.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hosted by Siteground | Powered by WordPress | Theme Astra Pro | Page Builder BeaverBuilder.
Secured by Sucuri

Rull til toppen