Skilt – Why take a chance?

Tormod

Oppdatert:

Why take a chance stod det på et skilt jeg kom over for en tid tilbake. På bokhandlere kan man få kjøpt en rekke skilt med visdomsord eller humoristiske sitat som man kan krydre veggene med. I vårt travle arbeidssamfunn synes jeg dette skiltet har en morsom humoristisk vri.

Skilt But why take a chance minner oss på viktigheten av å ha en sunn balanse mellom arbeid og hvile? Uansett ganske morsomt…

Hard work never killed anyone. But why take a chance?

I vårt samfunn skal det lønne seg å arbeide. Ikke nok med at vi arbeider 37,5 timers arbeidsuke, i tillegg «arbeider» mange nordmenn gratis på dugnader. Enten i forbindelse med sportsarrangementer eller andre fritidshobbyer. I tillegg kommer husarbeid, innkjøp av mat, klær og annet til hus og hjem. Det blir mye «jobbing!»

Mye god helse i arbeid, men i sunn balanse…

Det sies at det er mye god helse og glede i arbeid. Det å kunne bruke sine evner og løse problemer sammen med kollegaer er kjempegøy. Uansett er det viktig å ha en sunn balanse mellom arbeid og hvile, og det er vel dette skiltet en påminner om. Kroppen trenger nok søvn og hvile. Husk også at en rekke fritidsaktiviteter og dugnader også tærer på kreftene. Det er lov å si «nei» for vi klarer ikke å være med på alt som skjer.

Bestill og lag dine egne skilt

Metallskilt.no kan du designe og lage dine egne skilt. Nettbutikken har også et stort utvalg artige metallskilt til hus og hjem og en rekke ulike sjangere. De selger også emblem trykk til bokser og kopper.


Tips! Les også bloggen «Alltid gi 100 prosent på jobb».

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.