Pynt ditt hjem med Guds Ord! For jeg skammer meg ikke over evangeliet. Det er en Guds kraft til frelse for hver den som tror, jøde først og så greker. Rom 1,16.

Når du pynter ditt hjem med Guds ord, vil alle besøkende se at du er en troende eller en kristen. Det er faktisk et sterkt vitnesbyrd! Kanskje du ikke er så veldig frimodig og deler din tro, så vil et slikt Guds ord "på veggen" tale for seg selv. Kanskje du til og med får et spørsmål. "Åh, du er en kristen. Vet du at min mormor også hadde et slikt veggtepp i gangen?" Dermed er samtalen i gang, og du kan enkelt dele din tro.

Porselendekorasjon med innskrift fra Salme 37,5.

Porselen fat med Guds ord

Det er alltid spennende å komme inn i et kristent hjem, ofte fordi det første som møter deg er Guds Ord. Det er utrolig vakkert å ha Guds ord inngravert på et porselen fat.

Nydelig porselenfat med innskrift "Guds nåde er ny hver morgen."

Veggtepper med Guds ord

Veggteppe - Ha tro til Gud.

Det som også er vanlig, er veggtepper med Guds ord. Mange kvinner syr slike veggtepper selv, og de kan også kjøpes brukt eller på ulike nettsider. Dette bilde er vel kjent hvor det står "Ha tro til Gud" sammmen med en bibel, en lysestake og et kirkevindu.

Korset på veggen

Korset er det sterkeste symbolet i den kristne tro, og mange kristne bærer kors rundt halsen. Å henge et kors på veggen er også et sterkt vitnesbyrd om din tro.

Vakkert kors med innskrift "INRI", hvor Jesus Kristus døde for alle mennesker på korset.

Bilde med Guds ord på veggen

Har du tatt et vakkert bilde, kan du selv legge på tekst fra Guds ord. Deretter printer du det ut og rammer det inn. Dette kan du gjøre selv hvis du har en fargeprinter, eller bestille det på VistaPrint.no. Prisen er faktisk ikke så kostbar som man tror. Les mer om Vistaprint.

Vakkert bilde med innskrift "Kom til meg, alle som strever og bærer tunge byrder, så vil jeg gi dere hvile."

Pynt ditt hjem med Guds Ord! Et veggteppe, porselen, maleri, bilde, eller et kors. Får du ikke kjøpt artikler, er det enkelt å faktisk lage et bilde selv, eller å sy ett veggteppe. Det vil ikke bare være et vitnesbyrd for andre, men også en stor velsignelse for deg selv.

Eksempler på bilder som jeg selv har fått lagt på Guds ord, kan du se her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Secured by Sucuri

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen