Regnbuen er helt fantastisk vakker, men den har en viktig betydning. Noah fikk et løfte av Gud, som fikk betydning for alle levende skapninger til alle tider. Regnbuen skulle være en påminnelse for Gud og et tegn for Noah og hans etterkommere, et synlig bevis på Guds evige løfte.

2012-Aug-6 Regnbuen over Mangersnes-1

Regnbuen sett fra Mangersnes på Radøy - Tegn på Guds løfte til alle mennesker!

1 Mos 9:13-17  Jeg setter min bue i skyene; og den skal være et tegn på pakten mellom meg og jorden. 14 Når jeg samler skyer over jorden og buen blir synlig i skyene, 15 da vil jeg tenke på pakten mellom meg og dere og hver levende skapning, alt kjøtt og blod. Aldri mer skal vannet bli til en storflom som ødelegger alt kjøtt og blod. 16 Når buen viser seg i skyene, vil jeg se den og tenke på den evige pakten mellom Gud og hver levende skapning, alt kjøtt og blod på jorden.»
17 Gud sa til Noah: «Dette er tegnet på den pakten jeg oppretter mellom meg og alt kjøtt og blod på jorden.» 

2012-Sept-7 Regnbuen over Laberget-1

Regnbuen over Laberget i Stavanger 7.sept 2012.

Hele fortellingen om Guds pakt med Noah kan vi lese om i 1.Mos. 9.

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hosted by Siteground | Powered by WordPress | Theme Astra Pro | Page Builder BeaverBuilder.
Secured by Sucuri

Rull til toppen