Kouros ble lansert av parfymehuset Yves Saint Laurent (YSL) i 1981. Dette er en parfyme som har overlevd i over 35 år. Kouros er klassifisert som en Aromatisk Fougere for menn, og nesen bak denne duften er Pierre Bourdon som også er kjent for YSL Live Jazz, Davidoff Coolwater, Dior Docle Vita, Montblanc Individual, Frederic Malle French Lover og Iris Poudre.

Kouros er laget av Pierre Bourdon og kommer i en nydelig hvit flaske. 

Kouros kommer i Eau de Toilette og aftershave konsentrasjon og har en dristig, men harmonisk sammensetning fra nellik, mose i fra eik og røkelse som minner om en ferie i Grekenland. Ved tilblivelsen av flakongen lot Yves Saint Laurent seg innspirere av det strålende blå i fra himmel og hav.

  • Topp: Aldehyder, Artemisia, koriander, Clary salvie og bergamot.
  • Midt: Nellik, patchouli, kanel, sverdlilje rot, sjasmin, vetiver geranium.
  • Bunn: Honning, skinn, tonka bønne, amber, musk, civet, eikemose og vanilje.

Kouros fra Yves Saint Laurent er fantastisk, en skikkelig parfyme som lukter ekte mannfolk. 

En unik duft - først litt spesiell men så magisk

Ingenting kan forberede deg tilstrekkelig når du første gang lukter og erfarer Kouros. Man får umiddelbart sjokk. Den er frisk, søt, animalisk, tre- og litt såpeaktig, alt på samme tid! Parfymen varer utrolig lenge og alle kan lukte deg på lang avstand. 

Kouros er en unik duft. Du vil ikke finne mange andre parfymer som lukter likt som Kouros. Begynnelsen kan være litt spesiell, men la den sitte og kjenn på duften som utvikler seg på huden. En nydelig ren, mannlig og sensuell duft som jeg personlig liker. Denne parfymen har vist seg å være en elsk eller hat parfyme, og jeg kan forstå det. 

Hvis du ønsker en spesiell parfyme som skiller seg ut så er dette en parfymen som kan anbefales. Duften (Edt) er sterk og jeg vil anbefale 1-2 sprayer, og duften vil vare i 8-12 timer. Parfymen kan kjøpes i 50ml og 100ml. Parfymen fås også i aftershave.

Priser er Edt-versjonen (Jan. 2017).

  • Douglas.no: 50ml 500kr, 100ml 852kr (Gratis frakt)

Video vurdering Youtube av Dracdoc

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen