Å kjøpe dyre parfymer på deling er mer og mer populært, spesielt på ulike parfymeforum. Jeg elsker parfyme og da blir det kjøpt endel og samlingen vokser. Noen parfymer er veldig kostbare, og det kan fort bli en dyr hobby hvis man ikke er litt fornuftig, og det lønner seg å være litt smart. Kostbare parfymer er lurt å  kjøpe på deling, eller "splitt" som man sier på norsk-engelsk. Alternativt kjøpe brukt på for eksempel Finn.no.

ProduStyle.com selger 28ml flasker som er fine til å bruke ved en splitt.

Å kjøp eksklusiv parfyme på deling er både økonomisk fornuftig og gjør det mulig å ha en samling med de aller fineste og mest eksklusive parfymene uten å være søkkrik.

Du skjønner parfyme er mye billigere å kjøpe i store mengder. En 100ml flaske vil være mye billigere pris per milliliter enn en tilsvarende 5oml. Derfor er det lurt å være to om en 100ml og dele på den, enn å kjøpe en 50ml flaske alene. Jeg har skrevet om reiseflasker som kan brukes til splitt.

Travalo kan også brukes til å dele mindre mengder parfymer som man ønsker å teste ut først. Her pumper man duften inn i en ventil i bunnen, helt genialt. 

Finn gode rabatter på nettet!

Flere nettbutikker har ofte 20% rabatter på alle parfymer, så her gjelder det å følge med. Vel, la oss si at du drømmer om Amouage sin Jubilation parfyme. 100ml koster 2744 kr ny, men med 20% rabatt og gratis frakt blir 2195 kr. Delt på to får du 50ml til 1097 kr som sparer deg og din venn for ca 800kr da 50ml koster 1908kr (pris mai 2017).

20% salg på Douglas ( avviklet ) og da kan din dyre parfyme være innen rekkevidde på en splitt. NB! koden er ikke gyldig lengre! 

Du tenker kanskje, vel jeg får ikke original flasken. Ja, det er sant men ofte fyller du dine favoritt parfymer på reiseflasker uansett og tar med deg. Så om du deler en kostbar parfyme så er ikke innpakningen det viktigste, tenker jeg.

Kjøp brukt parfyme på Finn.no. 

Sjekk også Finn.no hvor du kan få en brukt til 1/2 prisen. Jeg har gjort mange gode kjøp på Finn.no og kan anbefale å lete rundt etter parfymer på bruktmarkedet.

Parfymeforum på facebook

Parfymeforum på facebook er også et sted hvor man kan  dele og kjøpe parfymer av hverandre. Prisen er ofte litt snillere blant "parfyme-venner" og av og til ønsker man å dele, uten at penger er det viktigste. Ta kontakt på min facbook side, dersom du ønsker å bli invitert til parfyme forum. De er normalt lukkede grupper hvor man må bli invitert.

Lykke til og duft godt uansett hvor du går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen