24 Faubourg fra Hermès Eau de toilette (Edt) er utrolig elegant og en voksen kvinneparfyme. Nesen bak denne nydelige duften er Maurice Roucel og parfymen ble lansert i 1995. 24 Faubourg er en invitasjon til å reise, hvor solen er målet. Navnet på parfymen "24 Faubourg" kommer fra hovedadressen til motehuset Hermès i Paris. 

24 Faubourg (edt) er er en nydelig elegant og floral parfyme for voksne kvinner.

Parfymen fås i eau de toilette og eau de parfum konsentrasjon. Følgende ingredienser er listet og hentet fra Basenotes.net:  

  • Toppnoter: Bergamot, Hyacinth, Orange, Fersken, Ylang Ylang.
  • Hjertenoter: Gardenia, Iris, Jasmine, Oransjeblomst, Svarthyll.  
  • Bunnoter: Amber, Patchouli, Sandeltre, Vanilje.

Jeg og min kone kom over denne parfymen for bare ett år siden på et parfymeri på Horisont kjøpesenter i Åsane nord for Bergen. Vi ble umiddelbart forelsket og denne ble satt på vår ønskeliste. Duften har raskt blitt en favoritt også hos min kone. Vi liker best eau de toilette versjonen foran eau de parfum, men de er ganske lik og noen foretrekker motsatt.

24 Faubourg (edt) er dekorert med blomstrende mønster på 100ml flasken.

Duften er ganske sterk og varigheten må sies å være god ca 5-7 timer. Parfymen fås i 30, 50 og 100ml konsentrasjon. Prisen på denne parfymen er ganske kostbar, noe som gjelder de fleste Hermès parfymer. Jeg synes denne parfymen dufter helt fantastisk og min kone likte den også meget godt.

Priser på edt-versjonen juli 2017:

Video review Youtube av Aromas2GO

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.