Heritage er en maskulin duft laget av det anerkjente parfymehuset Guerlain. Héritage ble lansert i 1992 og duften ble laget av parfymør Jean -Paul Guerlain.  På Guerlains nettside står det at Héritage feirer overføring av verdier fra en generasjon til den neste. Med sin hemmelighetsfulle, diskret og raffinert duft illustrerer den nyansert maskulinitet.

Héritage Eau de Toilette fra Guerlain ble starten på min store begeistring for parfymer. Flasken er 100ml.

Héritage er i hovedsak en tung treaktig og krydret parfyme som består av en maskulin eksplosjon av eikemose, bergamot, lavendel, "skitten" patchouli og koriander. Den blir ofte sammenliknet med Samsara noe som stammer fra de klassiske Guerlain sine notater av tonka, vanilje og sverdlilje, sammen med en god dose av sandeltre.

Héritage sammenlignes ofte med Zino Davidoff. Jeg eier begge og kan bekrefte at de er kanskje like, selv foretrekker jeg Héritage fremfor Zino. Der er imidlertid en animalsk duft i åpningen som rask forsvinner etter et par minutte

Heritage er en maskulin duft som passer til formelle begivenheter.

Hvis du ønsker å dufte mannlig og raffinert så er dette en parfymen som kan anbefales. Duften (Edt) er middels sterk og jeg vil anbefale 2-3 sprayer, og duften vil vare i 6-7 timer. Parfymen kan kjøpes i 100ml. Parfymen fås også i Eau de Parfum (Edp).

Priser er Edt-versjonen (Jan. 2017).

Video vurdering Youtube av LucidScents

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen