Vardatun Studentboliger i Haugesund var stedet hvor jeg bodde da jeg begynte å studere i 1992 på Høgskolen. 13.mai 2017 var jeg tilbake for å se stedet. Det var rart å være tilbake etter 25år og se mitt første bosted som 19 åring. Du kan tro jeg var nysgjerrig og det ble en hyggelig opplevelse, selvom det holdt på med renovering av baderom i fløyen jeg bodde på.

Vardatun Studentboliger i Haugesund var stedet jeg bodde da jeg studerte for 25 år siden.

Det føltes som en evighet siden. Tenk på alle studentene som har gått i mine fotspor, altså studert og bodd i den samme leiligheten på Varatun siden jeg flyttet derfra i 1995?

Det ble 3 år av mitt liv som jeg aldri vil glemme og som på mange måter startet og innledet mitt voksne liv.

Fotogalleri - Varatun Studentboliger

 

Videoklipp - Vardatun Studentboliger

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.