Jeg vil helt klart anbefale Weber Q 300/ Q3000 som er en suveren gassgrill. Jeg kjøpte min i 2013 og har i alle disse årene (nå 2018) vært veldig fornøyd. Husk at det alltid er gode muligheter for å gjøre et grill-kupp på sen-sommer eller høsten. Prisene synker når sesongen er over og nye modeller skal inn til neste sommer. Det er i alle fall vert å sjekke rundt på nettet etter gode tilbud.

Ferdig montert Weber gassgrill Q 300/3000 er en fantastisk grill. Bilde tatt 12. juni 2013. 

Weber gassgrill Q 300/Q 3000 anbefales - 5 år uten problemer

Jeg har brukt en del griller gjennom årenes løp, og jeg vil helt klart anbefale Weber Q 300/3000. Jeg kjøpte min i 2013. Nå heter serien ikke 300, men Q 3000.

Det er en meget god gassgrill! Den er enkel å betjene, robust og pålitelig. Den har to uavhengige brennere som gir jevn varmefordeling over hele grillflaten. Det er også god plass til grillmat, og du trenge ikke være redd for å invitere vennene dine over. Den har en enkel og brukervennlig patent for å samle opp fett.

Den har ikke forhøyet varmerist noe Q 320 har, men jeg har ikke savnet det. Maten går rett på fat til de sultne gjestene. Q 320 har også elektronisk tenner som ekspertene mener er mer pålitelig. Den fysiske tenneren (rød knapp) på Q 300 har aldri sviktet meg. Begge modellene er gode kjøp og gir mye grillglede!

Grillen har to sidebord, tar ikke så stor plass og kan trilles. Bilde tatt 12. juni 2013. 

Du finner Weber Q3000 på Lefdal og Elkjøp, men prøv også prisjakt for å finne lavest pris.

Les mer om mat på min blogg under kategorier. Jeg vil anbefale at du lager din egen bearnaise saus som du kan servere til nygrillet kjøtt.

Videoklipp av gassgrill Weber Q 300 /Q3000

Etter 6 års bruk har den ikke sviktet og griller helt perfekt hver gang. Ingen feil eller noe som har gått i stykker. Kvaliteten er rett og slett suveren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen