Erasmic barberkrem

Tormod

Oppdatert:

Erasmic barberkrem

Erasmic barberkrem er en myk og behagelig krem for barbering. Den kommer i tube på 75 ml. Barberkremmen må skummes med en fuktig barberkost i hånden eller i en barberskål. Deretter bruker man kosten til å gni inn skummet i skjegget.

Erasmic barberkrem

Erasmic barberkrem 75ml gir et godt skum og er behagelig for barbering. Foto: Tormod Gundersen.

Erasmic barberkrem gir et fint og behagelig skum, til tross for den lave prisen. Jeg foretrekker Proraso sin barberkrem fordi den gir et litt mer behagelig skum og lukter bedre. Erasmic lukter rent, men er ikke dominerende sterkt. Denne vil ikke påvirke din favoritt parfyme eller aftershave. Jeg har uansett ikke opplevd at dette har vært noe problem, og den gode luktet man får ved Proraso sine produkter er på en måte prikken over i`en.

Erasmic barberkrem

Erasmic barberkrem inneholder Kamomille og Glyserin som smører og gir fuktighet til huden. Dufter rent uten å fornærme.

Konklusjon: Erasmic barberkrem

Hvis du er på et stramt budsjett, eller du må kjøpe deg en barberkrem i hu og hast på ferie?  Ja, da er Erasmic barberkrem et godt alternativ. Spesielt grunnet den rimelige prisen. Barberkremen får jobben gjort, skummer fint, og gir et behagelig skum rundt skjeggtustene. Kremen har en mild og svak såpelukt. Veldig bra for dem som er sensitive, men gir en litt mindre totalopplevelse når man ikke kjenner den herlige barberlukten. Du kan kjøpe barberkremen på Sparkjøp.no.

Pris (aug 2018): 39,00 kr.


Tips! Les også om min favoritt barberkrem Proraso. Alt til klassisk barbering Barbershop.no.

Sist oppdatert 4. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.