Erasmic barberkrem er en myk og behagelig krem for barbering. Den kommer i tube på 75 ml. Barberkremmen må skummes med en fuktig barberkost i hånden eller i en barberskål. Deretter bruker man kosten til å gni inn skummet i skjegget.

Erasmic barberkrem 75ml gir et godt skum og er behagelig for barbering.

Erasmic barberkrem gir et fint og behagelig skum, til tross for den lave prisen. Jeg foretrekker Proraso sin barberkrem fordi den gir et litt mer behagelig skum og lukter bedre. Erasmic lukter rent, men er ikke dominerende sterkt. Denne vil ikke påvirke din favoritt parfyme eller aftershave. Jeg har uansett ikke opplevd at dette har vært noe problem, og den gode luktet man får ved Proraso sine produkter er på en måte prikken over i`en.

Erasmic barberkrem inneholder Kamomille og Glyserin som smører og gir fuktighet til huden. Dufter rent uten å fornærme.

Konklusjon: Erasmic barberkrem

Hvis du er på strømt budsjett, eller du må kjøpe deg en barberkrem i hu og hast på ferie fordi du glemte din hjemme?  Ja, da er Erasmic barberkrem et godt alternativ. Spesielt grunnet den rimelige prisen. Barberkremen får jobben gjort, skummer fint, og gir et behagelig skum rundt sjeggtustene. Kremen har en mild og svak såpelukt. Veldig bra for dem som er sensitive, men gir en litt mindre totalopplevelse når man ikke kjenner den herlige barberlukten.

Du kan kjøpe barberkremen på Sparkjøp.no.
Pris (aug 2018): 39,00 kr.

Les også om min favoritt barberkrem Proraso.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen