CleanMyMac 3 – enkel rydde og vaskehjelp

Tormod

Oppdatert:

CleanMyMac 3

Å rydde og vaske i hjemmet er kanskje ikke det kjekkeste, men må gjøres. Slik er det også på PC/MAC. Å rydde i din egne mapper og filer må du dessverre gjøre selv. Her skal jeg vise dere et supert bra ryddeprogram på Mac-plattformen. Det viktigste over lengre tid er å rydde i systemfiler. Det er noe vi ikke kan gjøre på egenhånd og da er CleanMyMac 3 din beste vaske og ryddehjelp for din Mac-maskin.

CleanMyMac 3

CleanMyMac 3 er verdt hver krone og holder Mac`en din ryddig og ren.

Jeg har aldri opplevd noe system krasj eller merkelige feilmeldinger i operativsystemet. CleanMyMac har bevart mitt operativsystem rent, pålitelig og uten operativsystem krasj siden 2014. Programvare firmaet MacPaw består av dedikerte utviklere med fokus på en rekke nyttige Mac-verktøy. Du kan lese mer om deres 10-års jubileum, og historien bak firmaet.

Noen fordeler oppnås med CleanMyMac 3

  • Øk ytelse ved å kaste bort system søppel.
  • Få mer plass på stasjoner ved å rydde opp gamle, ubrukelige filer.
  • Behold dine favorittbilder og iTunes-biblioteker fri fra gammel cache.
  • Avinstaller apper på riktig måte og administrer utvidelser.
  • Få informasjon om sanntidsbruk om Mac-en direkte på skrivebordet.

Programmet er veldig oversiktlig og brukervennlig. Med et klikk scannes maskinen lynraskt, og du kan enkelt se hva som sikkert kan slettes. Programmet vil aldri slette operativfiler som ikke kan slettes. Det er med andre ord trygt å bruke.

Andre nyttige moduler i CleanMyMac 3

Avinstalleringsmodulen er også veldig bra. Den bruker jeg når programmer skal avinstallere og den fjerner også alle rester i systemet.

Søppelbøtte – modulen er også veldig bra. Den finner alle dine søppelbøtter på alle harddisker, inkludert søppelbøtte i Mail og Bildeprogrammet.

Skredder er en modul som gir mulighet for å slette filer og mapper raskt slik at de ikke kan gjenopprettes og uten å legge igjen noen spor. Dette er nyttig dersom Mac maskinen skal selges til 3-person. Dermed kan man føle seg trygg på at sensitive filer og data ikke blir hentet frem fra harddisken av uvedkommende.

CleanMyMac 3

Programmet sletter også sensitive filer, slik at de ikke kan gjenopprettes.

Gamle og store filer kan programmet også finne frem for deg. Blant jungelen av private filer, søker CleanMyMac 3 gjennom dine private filer og finner gamle og store filer som du ikke har brukt på lenge.

Disse filene vil ikke bli slettet i den vanlige rutinemessige ryddejobben og holdes alltid utenfor. Her må du selv gå inn og godkjenne hva som kan slettes. Jeg fikk mange «Wow» opplevelser og kunne slette mange gamle filer jeg ikke brukte på lengre. Jeg fikk også opp videofiler i flere ulike formater, mov, mp4, som dermed tok stor plass.

CleanMyMac 3

Programmet identifisere gamle og ubrukte filer som du selv må se gjennom før de slettes.

Gunstige oppdateringer og priser

Alle mindre oppdateringer til CleanMyMac er gratis! Oppdateringer i forbindelse nylanseringer av Apple sitt operativsystem kommer også alltid raskt og lanseres normalt samtidig. Her tilbyr MacPaw normalt 50% rabatt på oppgraderinger for eksisterende kunder.

Etter 4 års bruk kan jeg ikke annet enn å anbefale dette programmet for Mac.

Priser og ulike pakketilbud og lisensordniner, se her.

  • 1 lisens Mac koster (aug. 2018): €39.95 ~ 382 kr.

Les også om mine erfaringer med profesjonelle skriveprogrammer her.

Sist oppdatert 12. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.