Cartier Déclaration d'Un Soir er ny roseduft rettet mot menn. Parfymeskaper Mathilde Laurents kom med en ide om å kombinere en stor rose med torner.  Roseduft kombineres sammen med en original treaktige og krydret bakgrunnen som forsterket med kardemomme, og en merkbar pepper duft. Etter min mening kan denne fint brukes av kvinner også. 

Cartier Déclaration d'un Soir er er laget av Mathilde Laurents som tilfører en roseduft til Jean-Claude Ellena sin originale Déclaration.

Parfymen er en romantisk og skal få hjertet "til å slå raskere og å drive menn til å snakke om sine tanker." Déclaration d'un Soir kommer i eau de Toilette konsentrasjon, og fås i 100ml / 3,4oz størrelser. Den nye flasken er identisk med den klassiske Déclaration. Déclaration d'un Soir er skrevet vertikalt under navnet for å skille de to parfymene fra hverandre. 

Flasken til Déclaration d'un Soir 100 ml eau de toilette konsentrasjon.

Låsetopp - låst
Låsetopp - åpen

Parfymen har en låsetopp som beskytter mot uønsket spray ved reise.

Ønsker du en god roseparfyme som ikke er for feminine og kan brukes av både menn og også kvinner, så anbefaler jeg denne. Duften er middels sterk og jeg vil anbefale 3 sprayer noe som vil vare i 6-8 timer. Prisen  er også gunstig sammenlignet med andre parfymer i samme kategori.

Video review Cartier Declaration d`Un Soir

Les også om de ulike konsentrasjoner på parfyme her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen