Billy Graham – Et liv å minnes

Tormod

Oppdatert:

Billy Graham

Den amerikanske vekkelsespredikanten Billy Graham døde onsdag 21. februar 2018. Han ble 99 år gammel. Grahams liv og tjeneste for Jesus Kristus er helt uten sidestykke. Visjon Norge sender lørdag 14. april 2018 kl. 20.00 et program om livet til hans. Det bør du få med deg!

Billy Graham

Graham på sine yngre dager prekte om frelsen i Jesus Kristus. Foto kreditt Billy Graham Evangelistic Association.

Billy Graham nådde ut til 200 million mennesker med evangeliet

Det er anslått at Graham nådde ut til over 200 millioner mennesker i løpet av sin karriere (ref. dagen.no). Han arrangerte i begynnelsen store teltmøter, men gikk over til å forkynne på fulle stadioner. Han prekte enkelt for å få frem det viktige budskapet i evangeliet. Graham er trolig den mest innflytelsesrike kristne forkynner på 1900-tallet. Det er utrolig at samtlige amerikanske presidenter etter Truman, brukte Graham som sin nærmeste åndelig rådgiver og forbeder.

Han startet i 1950 sin egen tjeneste: Billy Graham Evangelistic Association, her. I dag er arbeidet videreført av hans sønn Franklin Graham. Få med deg hele historien om Graham på Visjon Norge.


Tips! Les også den utrolige historien om Emanuel Minos liv og tjeneste, her.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.