Taler av Sten Sørensen

Taler av Sten Sørensen er til stor inspirasjon og oppbyggelse. Han har over 40 års fartstid som predikant, og har vært pastor og forfatter av et titalls bøker. Jeg har lagt ut to av hans taler fra Sommerstevne i Sarons Dal nedenfor; Livsgnist og Testamentet er trådt i kraft.

Taler av Sten Sørensen

Sten Sørens elsker å forkynne Gud Ord og er sjef for Sommer-stevne i Sarons Dal. Bilde fra troensbevis.no.

Lang fartstid som en herrens tjener

Han har over 40 års fartstid i tjeneste for Herren, og i nyere tid har han tjenestegjort blant annet i syv år som rektor ved bibelskolen Troens Bevis Bibel & Misjons Institutt. Fra`98 var han med i styret for Troens Bevis Verdens Evangelisering, og de siste årene som styreleder. I dag er han redaktør for misjonsmagasinet Troens Bevis og sjef for Sommerstevnet i Sarons Dal.

Taler av Sten Sørensen på sommerstevne i Sarons Dal

Jeg hørte Sten tale for første gang på Sommerstevne i Sarons Dal, og har etter det også hørt han tale i blant annet Karisma Kirken. Hans engasjementet for bibeloversettelser, stevner, og Troens Bevis samarbeid med menigheter rundt om i hele landet, har gjort han til en brobygger innen norsk misjon.

Jeg har lagt ut to taler av Sten Sørensen. Begge fra Sommerstevne i Sarons Dal arrangert av Troens Bevis Verdensevangelisering.

Livsgnist: Denne talen handler om at Gud kan snu nederlag og tunge perioder i livet, og igjen skape ny giv og livsgnist. Utrolig motiverende da livet fort kan «snus» på hodet for oss alle.

Testamentet er trådt i kraft: Den talen handler om at Gud har gjort Jesus Kristus til Guds arving, at testamentet er trådte i kraft, og at vi har blitt medarvinger sammen med Ham. Talen baserer seg på blant annet på Hebreerbrevet og Galaterbrevet.

Du kan streame talene nedenfor. Vil du laste ned talene, høyre klikker du på talen og lagrer dem lokalt, så kan du høre dem på din egen PC/Mac eller de enheter du selv ønsker.


Hør også kjempe bra forkynnelse av Kjell Haltop om bønn som jeg har lagt ut på min blogg her.

Sist oppdatert 13. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress