Shalimar Parfum Initial

Shalimar Parfum Initial – er en lettere variant av orginalen som appellerer mer til yngre kvinner. Parfymen skal frembringe lyster, glede og sensualitet. Sammensetning er laget av frisk bergamot, grønne notater, blomster, tre akkorder og orientalske dufter. Shalimar Parfum Initial er tatt ut av produksjon, men er tilgjengelig i 40, 60 og 100 ml edp fra mars 2011. Nesen bak denne duften er Thierry Wasser.

Shalimar Parfum Initial

Shalimar parfum Initial er er laget av Thierry Wasser og er nok rettet mot yngre kvinner, eller voksne kvinner som trenger en lettere variant. 

Med en sammensetningen frisk bergamot og appelsin blandet med rose blomster og jasmin som omfavnes av treaktig vetiver og patchouli, mens orientalske notater av vanilje, hvit musk og saftig tonka gir forførende varme til hele sammensetningen. Parfymen er ganske søt som følge av vaniljen som ikke er dominerende i komposisjonen. Den nye flasken er høyere og slankere enn den forrige. Den er dekorert med blå propp og blå dusk på halsen på flasken. Væsken i flasken er farget i varm rosa.

Shalimar Parfum Initial

Flasken til Shalimar Parfum Initial 60 ml eau de parfum konsentrasjon.

Duften er middels sterk og jeg vil anbefale 3 sprayer noe som vil vare i 6-8 timer. Parfymen fås i Eau de Parfum  konsentrasjon, og kan kjøpes i 40ml, 60 ml, 100ml flaske.  Parfymen er tatt ut av produksjon og prisene vil derfor kunne øke etterhvert.

Parfymen kan kjøpes på bruktmarkeder, og er ofte et samleobjekt for parfyme elskere, så følg med. Ønsker du selge vil du vanligvis få en meget god pris.

Video review Shalimar Parfum Initial – Katie Puckrik Smells


Les også om da jeg kjøpte Shalimar til min kone første gang.

Sist oppdatert 15. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress