Logitech – MX Keys for Mac

Tormod

Oppdatert:

MX keys for mac

Logitech – MX Keys for Mac er et tastatur spesiallaget for Mac og iPad. Tastaturet er laget for effektivitet, stabilitet og presisjon og med bakbelyste taster som justeres etter rommets lysforhold. Etter flere måneders bruk vil jeg kort oppsummere mine erfaringer.

Logitech – MX Keys for Mac er et moderne tastatur som vil glede enhver Mac entusiast. Bilde: tormodgundersen.com.

Designet for å passe inn

MX Keys for Mac er designet for å fungere sømløst på Mac og iPad. Tastaturet er laget i Space Gray, og passer derfor godt inn designmessig i Mac-økosystemet. Tastaturet ser ut som det er laget av «ekte» grå aluminium, men det er faktisk plast. Kanskje skuffende for noen, men jeg merket det ikke før jeg leste om det.

Tastaturet er faktisk ganske tungt. Nå er dette tastaturet først og fremst ikke et portabelt tastatur som man tar med seg i PC-bag`en, men skal ligge på skrivebordet. Derfor har ikke tyngden betydd noe for meg. Dersom du ønsker et «mer» portabelt tastatur så kan jeg anbefale Logitech MX Keys Mini for Mac.

Perfekte taster og nummer tastene på høyre side

Tastene er utformet etter fingertuppene, og har et konkav design, samt laser-etset trykk, noe som er spesifikt for Mac. Tastene gir perfekt tilbakemelding og har et matt belegg slik at fingrene kan gli uanstrengt over tasteoverflatene.

På dette tastaturet er de numerisk tastene gruppert sammen i en blokk på høyre side, som en vanlig kalkulator, noe som gjør at det er enkelt og raskt å taste inn tall.

MX keys for mac

De numerisk tastene er gruppert sammen i en blokk på høyre side, som gjør at det er enkelt og raskt å taste inn tall. Bilde: tormodgundersen.com.

Smart – selvlysende taster

Logitech har utviklet «nærhetssensorer» som belyser tastaturet straks hendene er i nærhet av tastene. Du kan selv stille «styrken» på de bakbelyste tastene manuelt, eller la tastaturet automatisk selv justere lysintensiteten. Når du forlater skrivebordet slås lyset av. Dermed sparer du strøm og øker tidsintervallet for hvor ofte du må lade.

Når fingrene nærmer seg tastatuet slås bakgrunnsbelysning på automatisk. Bilde: tormodgundersen.com.

Støtter 3 datamaskiner

Tastaturet kan settes opp mot tre forskjellige datamaskiner, og det er bare å trykke på en Easy-Switch™-knapp, som er nummerert tast 1(F13), 2(F14) eller 3(F15), og du kan skrive umiddelbart på ønsket enhet.

Trådløs oppkobling

Tastaturet er selvsagt trådløst og kan kobles opp med Bluetooth eller Logitech sin egen Unifying USB-mottaker (følger ikke med). Denne må kjøpes separat, og fås med alle Logitech sine muser. Har du allerede en Unifying USB-mottaker kan du parre tastaturet mot din eksisterende.

Batteri-varighet og lading

  • 10 dager med normalt bruk (bakgrunnsbelysning)
  • 5 måneder uten bakgrunnsbelysning.
  • Ladekabel: USB Type C

Pris ( okt. 2021 )

  • 1199,- NOK

Du kan lese mer om tastaturet på Logitech sine nettsider [Ikke reklame].


Tips! Ønsker du et mindre tastatur, se Logitech MX Keys Mini for Mac. [Ikke reklame].

Tips! Dette tastaturet fås også i Windows versjon Logitech MX Keys. [Ikke reklame].

Sist oppdatert 4. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.