Karismakirken var vår faste menighet fra januar 2018 til april 2020. Etter at vi kom til Stavanger i april 2017 ble Karismakirken i over 2 år vårt åndelige felleskap. Vi ble tatt godt imot, og sammen med andre medlemmer startet vi også opp et veldig spennende evangeliserings arbeid; Street Mission, 2 hver torsdag i Stavanger.

Karismakirken var i over 2 år vår faste åndelige felleskap. Bilde 15. sept. 2018.

Karismakirken - En menighet med dype røtter

Karismakirken har lange tradisjoner. Kirken ble startet i 1916 og het da Zion Menighet. Etter en fornyelsestid på 80-tallet, ble menigheten omstrukturert i 1988 og fikk navnet Karisma Senter. Fra januar 1992 ble Karisma Senter en frittstående og selvstendig Menighet med en klar visjon og struktur. I 2010 endrer Menigheten navn til Karismakirken og ble en del av Pinsebevegelsen. Du kan lese mer om historien på karisma.no.

Arnfinn Clementsen - Pastor i 29 år

Arnfinn Clementsen pastor fra 1981-2010.
Arnfinn Clementsen pastor fra 1981-2010.

Arnfinn Clementsen har siden 1981 og frem til 2010 vært hovedpastor i Karisma Senter. Han sluttet etter eget ønske og kunne etter 29 års trofast tjeneste gi stafettpinnen videre til Tormod Røyland, som siden 2010 har vært hovedpastor.

Gud hadde kalt oss til å bygge menighet i denne byen, og etter hvert forsto vi at dette ikke var en kortvarig

«gjesteopptreden», men et livskall, skriver Arnfinn i oppsigelsesbrevet. Jeg vil anbefale boken til Arnfinn Clementsen; "Tøffe tider" som jeg også har skrevet om på min blogg.

En livskraftig og international menighet

Menigheten er en frittstående, evangelisk menighet med oppbygging etter det nytestamentlige forbilde. Karismakirken har medlemmer i alle aldre, og fra et par titalls forskjellige nasjoner.

Målet er å se menigheten i den samme kraft og relevans som den første menighet i Apostlenes Gjerninger. Karismakirken har en klar og tydelig visjon hvor nøkkelordene er mennesker, menighet og misjon.

Karismakirken tror på Bibelen, som Guds ord og rettesnor for livet og lære. Menigheten kjennetegnes av tro på Den Hellige Ånd og på kraften i Guds ord.

Tormod Røyland har vært ungdoms-pastor i Karisma Senter og vært pastor og bibellærer i Salem Åros, og Senterkirken Eiker frem til 2010, hvor han overtok som hovedpastor i Karismakirken. Han er gift med Irene og sammen har de tre døtre og en sønn.

Karismakirken
Tormod og Irene Røyland. Bilde karisma.no.

Gudstjenester og livsgrupper gir nært og god felleskap

I løpet av uken er det gudstjeneste, søndagsskole, ungdomsmøter, Karisma Youth Alive (KYA), ledersamlinger, og formiddagstreff hver 14. dag ( for aldersgruppen 50+).

Annen hver uke samles menighetens «livsgrupper» (smågrupper som samles i hjemmene). Slik inkluderes man enklere i et nært og godt fellesskap.

Du kan lese mer om menigheten og program på Karisma.no.

Bokbutikk og Cafe

I Karismakirken er det også en bokbutikk hvor man får kjøpt det siste innen bibler og både norsk og International kristen litteratur. Her får man også kjøpt undervisningsmateriell, kort, filmer og andre kristne effekter.

Etter møtene kan man også samles til sosialt samvær og mat i Kafeen, som er stor nok til hele menigheten.

Bokbutikken ( nå redesignet) i Karismakirken gir tilgang til en rekke god kristen litteratur og bibler. Bilde 16. sept. 2018.

Du kan lese mer om menigheten og program på Karisma.no.

I april 2020 ble vi med å starte opp Menigheten Nytt Liv Stavanger. Du kan lese mer om menigheten og program på Menighetennyttlivstavanger.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen