Da jeg var i min ungdom kunne jeg ikke helt forstå de eldre sin begeistring for grøt. Det smakte jo ikke "såå" godt. Min mor serverte ofte risengrynsgrøt eller risgrøt på lørdager og rømmegrøt på 17. mai. Mitt problem var at jeg spiste meg mett og dermed var det mindre plass til middagen senere på kvelden.

2016-aug Belkis med risgrøt-1

Min kone koser seg med risgrøt og på toppen; kanel, rosiner, litt sukker og en smørklatt.

Risgrøt er min favoritt

Grøt var med andre ord ikke høyt på min ønskeliste under oppveksten og det har forfulgt meg siden. Nå som godt voksen har matgleden økt (ja, jeg passer meg!) og jeg blir mer og mer glad i grøt. Det ble med andre ord en sen grøt forelskelse, men bedre sent enn aldri, sies det...

Risgrøt-Geisha-1Jeg liker grøt i mange forskjellige varianter, men risgrøt eller risengrynsgrøt er nok min favoritt. Grøten fra Geisha liker jeg veldig godt, og jeg følger anvisning på pakken!

Andre typer grøt som jeg liker er rømmegrøt og semulegrynsgrøt.

Kos deg med grøt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Siteground
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen