Yves Saint Laurent(YSL) er et av mine favoritt parfyme merker. De har laget fantastisk parfyme for både menn og kvinner i en årrekke. I denne bloggen skal vi se nærmere på Rive Gauche Pour Homme som er en helt fantastisk parfyme.

2016-okt-21-ysl-rive-gauche-pour-homme-1Rive Gauche pour homme i den nye flasken 80ml eau de toilette (Edt).

Før jeg går inn på denne, vil jeg kort nevne noen andre suksess parfymer fra YSL som M7 som først introduserte bruken av Oud i parfymer. Kouros er også en unik elsk-hat herreduft. Så har vi La Nuit De L'Homme og L'Homme to utrolig gode og populære parfymer. Listen fortsetter med den verdenskjente Opium pour homme.

Rive Gauche Pour Homme av Yves Saint Laurent er klassifisert som en Aromatisk frisk grønn herreduf som ble lansert i 2003. Nesen bak denne er Jacques Cavallier

Top duftene består av rosemarin, star anis and bergamot; kjernen har lavendel, cloves, geranium and coumarin; i bunn er det patchouli, guaiac tre, vetiver and oakmoss. 

Rive Gauche dufter helt fantastisk og er en av min store favoritter og jeg dufter; nybarbert, nydusjet mann,  ren, stilfull og elegant. Foruten Amaouge Reflextion man, er dette min kones sin favoritt på meg.  


2016-okt-21-ysl-rive-gauche-pour-homme-2
Rive Gauche er trolig den beste "barbershop" parfymen og gir en behagelig nærmest litt kjølende effekt.

Hvor kan man kjøpe Rive Gauche pour homme? Douglas.no selger den i én størrelse 80ml til kr 734.

Jeg synes denne duften er en flott gave til farsdag.

Video review av Greggieboy76

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.