Terre d’Hermès

Tormod

Oppdatert:

Terre d`Hermès

Terre d`Hermès (edt) er Jean- Claude Ellena sin parfyme kreasjon for Hermès og ble lansert  i 2006. Denne parfymen minner mye om Cartier sin Decleration, som også er laget av samme parfymør. Det er vel liten tvil om at Ellena brukte noen gamle notater fra sin tid hos Cartier til å finpusse på denne utgaven.

Terre d`Hermès

Terre d`Hermès  er en skitten-røyk-aktig-appelsin-frisk duft som passer den klassiske gentleman.

Terre d’Hermès (Edt) som ble lansert i 2006 er en reise full av poesi, kraft og dynamikk. Duften er dyp, jordnær, røykfylt og balanser med en toppnote av grapefrukt og appelsin, en hjertenote av flint og en bunnote av trenoter, eikemose og benzoin.

Terre d`Hermès

Terre d’Hermès (Edt) har en skrukork som beveger seg opp og ned. Foto: Tormod Gundersen.

Denne parfymen kan brukes hele året, og har i løpet av noen få år blitt en populær favoritt hos mange over hele verden. Parfymen er tilgjengelig i edt og edp konsentrasjon og fås i 50, 100 og 200ml.

Min anbefaling av Terre d’Hermès (Edt)

Parfymen fortjener en plass i garderobeskapet. Den kommer i mange varianter og konsentrasjoner. Jeg liker den meget godt, men synes kanskje Declaration fra Cartier (les min vurdering) er hakket mer maskuline og min foretrukne. De er som sagt ganske like. og er to gode herreparfymer.

Priser (Aug. 2017).

  • Douglas.no:  735 kr 50 ml, 965 kr 100 ml, 1545 kr 200 ml.

Video vurdering YouTube Redolessence


Tips! Les om 24 Faubourg fra Hermès, en nydelig parfyme for kvinner.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.