Steve Jobs grunnla Apple Inc. sammen med Steve Wozniak i 1976. Hjemme i garasjen til Steve Jobs skapte de to datamaskinen Apple I, og året etter kom Apple II. Apple er kjent for å være de første som laget en datamaskin; Apple Macintosh (1980), som hadde et grafisk brukergrensesnitt betjent med mus. Dette var en banebrytende

Dette var en banebrytende teknologi, som i ettertid har revolusjonert bruken av datamaskiner. Apple ble like etterpå børsnotert og begge ble mangemillionærer.

Ønsker å lese historien om Steve Jobs anbefaler jeg boken "Steve Jobs" av Walter Isaacson som jeg har skrevet om på min blogg her. Det er også laget flere gode filmer om Steve Jobs. På IMDb.com kan du søke og lese mer om filmene.

Etter Steve Jobs død føres arven etter han videre, og Apple Inc. har blitt ett av verdens største børsnoterte selskap.

Jeg vil dele noen sitater fra Steve Jobs (på engelsk) som både er inspirerende og til ettertanke. Sitatene til Jobs er hentet fra nettstedet BrainyQuote.com hvor du kan lese flere utsagn.

Steve Jobs Quotes

Sometimes life hits you in the head with a brick. Don`t lose faith.

Be a yardstick of quality. Some people aren't used to an environment where excellence is expected.

Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people.

Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me. Going to bed at night saying we've done something wonderful, that's what matters to me.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.