Planleggingstavle og kritt

Planleggingstavle er noe vi ønsket å prøve, og se hvordan det fungerer i hverdagen. Noen bruker gule lapper for å skrive beskjeder eller bare som huskelapp. Andre bruker magnet med lapp på kjøleskap eller bare en notatblokk på kjøkken disken. I vår digitale verden får vi nok sms -meldinger, så vi tenkte det kunne være gøy å begynne å skrive ned notater og huskelister med kritt på tavla!

Planleggingstavle

Planlegginstavle(kritt-tavle) – sjekk torsdag 6. juli, da blir det komler. Foto: Tormod Gundersen.

Viktig å ha plass til planleggingstavle

Vi fikk dessverre ikke plass på kjøkkenet, men plasserte den like utenfor kjøkkenet. Her kan du notere ned telefon nr, adresser, navn, ja alt mulig, og så kan du arkivere alt på telefonen senere.  Jeg elsker å skrive hva vi skal ha til middag i ukedagene, for da har jeg noe å glede meg til. For    meg er det kjekt med huske meldinger som f.eks. å ta opp brød eller mat fra frysen, samt handleliste eller andre viktig gjøremål.

Vi kjøpte også en bunke med kritt med forskjellige farger, hvor man kan krydre og pynte litt også. Så bruker du en fuktig klut eller liten svamp til å vaske bort teksten. Husk å skrive noe søtt til din kjære i ny og ne, før du drar på jobb.

Krittpenn

En boks med kritt i forskjellige farger slik at du kan krydre informasjonen på tavla. Foto: Tormod Gundersen. 

Andre postive ting; Tavlen fungere også som pynt på veggen, for uten om å inneholde nyttig informasjon. En ting til! Når det står på tavlen mååå man liksom bare gjøre det. Så f.eks. hvis man har skrevet «Trening/Tur» på mandag, er det liksom ikke noe vei utenom. Tavla blir en slags pusher…

Den monters enkelt på vegg med to skruer. Den er 90x60cm. Det er også knagg på den til å henge f.eks kjøkkenhåndkle, nøkler eller andre nyttig ting.

Pris 299kr og er kjøpt på IKEA.


Tips! Hvordan du rengjør komfyrtoppen.

Sist oppdatert 2. april 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser. Reiser, hotell - og restauranter, natur
barbering, parfyme, eller film og bøker.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.

Hosted by Cloudways | Powered by WordPress