Planleggingstavle er noe vi ønsket å prøve, og se hvordan det fungerer i hverdagen. Noen bruker gule lapper for å skrive beskjeder eller bare som huskelapp. Andre bruker magnet med lapp på kjøleskap eller bare en notatblokk på kjøkken disken. I vår digitale verden får vi nok sms -meldinger, så vi tenkte det kunne være gøy å begynne å skrive ned notater og huskelister med kritt på tavla! 

Planlegginstavle (kritt-tavle)  sjekk torsdag 6.juli,  da  blir det komler.

Vi fikk desverre ikke plass på kjøkkenet, men plasserte den like utenfor kjøkkenet. Her kan du notere ned telefon nr, adresser, navn, ja alt mulig, og så kan du arkivere alt på telefonen senere.  Jeg elsker å skrive hva vi skal ha til middag i ukedagene, for da har jeg noe å glede meg til. For    meg er det kjekt med huske meldinger som f.eks. å ta opp brød eller mat fra frysen, samt handleliste eller andre viktig gjøremål. 

Vi kjøpte også en bunke med kritt med forskjellige farger, hvor man kan krydre og pynte litt også. Så bruker du en fuktig klut eller liten svamp til å vaske bort teksten. Husk å skrive noe søtt til din kjære i ny og ne, før du drar på jobb. 

En boks med kritt i forskjellige farger slik at du kan krydre informasjonen på tavla. 

Andre postive ting; Tavlen fungere også som pynt på veggen, for uten om å inneholde nyttig informasjon. En ting til! Når det står på tavlen mååå man liksom bare gjøre det. Så f.eks. hvis man har skrevet "Trening/Tur" på mandag, er det liksom ikke noe vei utenom. Tavla blir en slags pusher... 

Den monters enkelt på vegg med to skruer. Den er 90x60cm. Det er også knagg på den til å henge f.eks kjøkkenhåndkle, nøkler eller andre nyttig ting.

Pris 299kr og er kjøpt på IKEA.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.