Kristen tro er en relasjon – det er ikke en religion

Tormod

Oppdatert:

Protrett belkis 2011

Jeg heter Belkis og jeg er fra Den Dominikanske Republikk i Karibien. Når jeg kom til Norge var jeg ikke en kristen, men jeg kalte meg katolikk, fordi det er statsreligion i mitt hjemland. Jeg hadde ingen personlig relasjon med Gud.

Jeg hadde gått igjennom barnedåp og konfirmasjon, men dette gav meg ikke noe forhold med Gud.

Det står i bibelen hvor Jesus snakker med Nikodemus om å komme inn i Guds rike. Joh.3:3 Jesus svarte: «Sannelig, sannelig, jeg sier deg: Ingen kan se Guds rike hvis han ikke blir født på ny.» 

Jesus sier at menneske må bli født på ny av ånd. Ved troen på Jesus Kristus mottar vi Den Hellige Ånd som gir åndelig relasjon med Gud. Dette er ikke er en religion.

Det er ikke vanskelig å ta imot Jesus. Jeg traff en kristen dame som sa til meg «Jesus elsker deg» og det var nok for meg. Fra da av fulgte jeg Jesus og det har jeg aldri angret på. Han er det viktigste i mitt liv.

Sist oppdatert 24. februar 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.