Jeg heter Belkis og jeg er fra Den Dominikanske Republikk i Karibien. Når jeg kom til Norge var jeg ikke en kristen, men jeg kalte meg katolikk, fordi det er statsreligion i mitt hjemland. Jeg hadde ingen personlig relasjon med Gud.

Jeg hadde gått igjennom barnedåp og konfirmasjon, men dette gav meg ikke noe forhold med Gud.

Det står i bibelen hvor Jesus snakker med Nikodemus om å komme inn i Guds rike. Joh.3:3 Jesus svarte: «Sannelig, sannelig, jeg sier deg: Ingen kan se Guds rike hvis han ikke blir født på ny.» 

Jesus sier at menneske må bli født på ny av ånd. Ved troen på Jesus Kristus mottar vi Den Hellige Ånd som gir åndelig relasjon med Gud. Dette er ikke er en religion.

Det er ikke vanskelig å ta imot Jesus. Jeg traff en kristen dame som sa til meg "Jesus elsker deg" og det var nok for meg. Fra da av fulgte jeg Jesus og det har jeg aldri angret på. Han er det viktigste i mitt liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen