I dag avslutter vi året 2020!

2020 har på ulike vis vært utfordrende for oss alle. Mange har fått livet snudd opp ned i løpet av noen få måneder da covid-19 inntok landet vårt. Våre bønner går til alle våre venner! Vi ber om styrke og god helse, og at 2021 skal bli et år fylt av spennende nye muligheter. Ett lys som aldri slokner er vår felles kjærlighet til Jesus Kristus. Han er alltid med, og svikter oss aldri.

Jeg vil dele et ord fra Fil 3, 13-14, nå som vi går inn i et nytt år!

Mine søsken, jeg tror ikke om meg selv at jeg har grepet det. Men én ting gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak, og strekker meg etter det som er foran, og jager fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus.

Et velsignet godt nytt år!

Vi vil med dette takke alle som har oppmuntret og støttet oss i året som gikk. Vi er svært takknemling. Vi ønsker deg Guds velsigne på alle områder i det kommende året.

Riktig godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Scroll to Top
Rull til toppen