Gaultier² er utgitt av Jean Paul Gaultier og er en oriental vanilje duft. Gaultier² ble lansert i 2005 og nesen bak denne duften er Maison Francis Kurkdjian. Parfymen kommer som to flasker som er hektet sammen med fire magneter. Tanken bak to flasker er at du skal kunne gi bort en til noen man bryr seg om. Dette konseptet fungerer ekstra godt fordi parfymen er unisex, og passer godt til både menn og kvinner.

Gaultier² er er laget av Francis Kurkdjian og ble lansert i 2005.

Parfymen består av kun tre ingredienser vanilje, musk og rav (Amber). Parfymen møter deg med en intens og dominerende vanilje, som sammen med rav og musk gir denne parfymen en tydelig sensuell og romantisk karakter. Parfymen er perfekt for kalde årstider og sene kveldstunder.

Flasken til Gaultier² består av en metall bakside med fire magneter slik at to flasker kan henge sammen.

Anbefaling av Gaultier².

Hvis du liker vanilje og ønsker en sensuell og forførende duft som du også kan dele med din partner eller ektefelle, ja da er denne parfymen et spennende valg. Duften har god holdbarhet og er ganske sterk og jeg vil anbefale 1-2 sprayer noe som vil vare i 8-12 timer. Prisen  er også gunstig sammenlignet med andre parfymer i samme kategori.

Les også hvor du bør påføre parfyme på huden her.

Video review av Gaultier² - robes08.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen