Gaultier² – nydelig vaniljeduft

Tormod

Oppdatert:

Gaultier²

Gaultier² er utgitt av Jean Paul Gaultier og er en oriental vanilje duft. Gaultier² ble lansert i 2005 og nesen bak denne duften er Maison Francis Kurkdjian. Parfymen kommer som to flasker som er hektet sammen med fire magneter. Tanken bak to flasker er at du skal kunne gi bort en til noen man bryr seg om. Dette konseptet fungerer ekstra godt fordi parfymen er unisex, og passer godt til både menn og kvinner.

Gaultier²

Gaultier² er er laget av Francis Kurkdjian og ble lansert i 2005.

Parfymen består av kun tre ingredienser vanilje, musk og rav (Amber). Parfymen møter deg med en intens og dominerende vanilje, som sammen med rav og musk gir denne parfymen en tydelig sensuell og romantisk karakter. Parfymen er perfekt for kalde årstider og sene kveldstunder.

Gaultier²

Flasken til Gaultier² består av en metall bakside med fire magneter slik at to flasker kan henge sammen.

Anbefaling av Gaultier².

Hvis du liker vanilje og ønsker en sensuell og forførende duft som du også kan dele med din partner eller ektefelle, ja da er denne parfymen et spennende valg. Duften har god holdbarhet og er ganske sterk og jeg vil anbefale 1-2 sprayer noe som vil vare i 8-12 timer. Prisen  er også gunstig sammenlignet med andre parfymer i samme kategori.

Video review av Gaultier² – robes08.


Les også hvor du bør påføre parfyme på huden her.

Sist oppdatert 14. mars 2023

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.