Frédéric Malle er født 17 juli 1962 i Paris og er en fransk parfyme skaper som i 2000 opprettet sitt eget parfymehus Editions de Parfums Frédéric Malle. Prinsippet bak duftene er høy kvalitet og at parfymøren får stor frihet, tid og pris til å skape noe orginalt og luksuriøst. Dominique Ropion er mannen som skapte parfymen Portrait of a lady

Portrait of a lady (50ml ) er en utrolig god rose basert parfyme for både menn og kvinner.  

Frédéric Malle ønsker også å gi parfymøren æren for duften ved blant annet å sette navnet deres frempå flasken. Malle har arbeidet med en rekke kjente parfyme skapere gjennom årenes løp.

Portrait of a lady ble lansert i 2010 og er oppkalt etter en roman av Henry James fra 1881. Parfymen lukter av mørke, mystiske og intense roser. Duftene er en blanding av tyrkisk rose, bringebær, solbær, kanel, nellik, patchouli, sandeltre, røkelse, ambroxan, benzoin og hvit musk. Hvor roser står i sentrum!

De mørke undertonene som patchouli og røkelse gjør denne parfymen til unisex,  og passer best til fest og andre høytidelige arrangement. Den kan brukes hele året, men høst, vinter og tidlig vår er nok årstider denne duften passer best til.

Portrait of a lady er kostbar, men er høy kvalitet og er mesterlig komponert. 

Parfymen er tilgjengelig i høy konsentrasjon av parfyme fra over 50% i flasker på 50 og 100 ml. Prisen er veldig kostbar.

Anbefaling: Hvis du elsker roseparfyme, så er det vanskelig å komme unna denne. Prisen er nok det som trekker denne parfymen ned, fordi det  finnes et stort utvalg av rosebaserte parfymer til langt lavere pris, så det er sagt. Har du råd så er dette en parfyme man fort blir glad i.

Priser (Mars. 2017).

Heavenscent.no:  50ml 1700kr, 100ml solgt ut.

Video vurdering av mrzayas81

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.