I Jena i Tyskland fikk jeg oppleve et morsomt toalettbesøk. Da jeg kom inn på herretoalettet ble jeg møtt av tre damer som stirret på meg. Først ble jeg satt litt ut. Det var ikke ekte damer, men bilder av damer på veggen rett over urinalene. Jeg tok selvsagt et bilde av det hele og måtte trekke på smilebåndet.

Et morsomt toalettbesøk i Jena i Tyskland med veggmotiv av tre stirrende damer. 

Jeg har aldri sett noe lignende før, og det var jo litt morsom og kreativt lagd også...

Ønsker du å lese flere vitser kan jeg anbefale humoristen.no. Se også bilde av et lokalt tiltak på en bussholdeplass utenfor Bergen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bruk

Hosted by Cloudways
Theme Astra Pro
Beaver Builder

Annet

Støtt oss

 

Kloke er de som tar imot råd.
Ordsp 13,10.

Rull til toppen