Bloppis – nettbutikk uten salg

Tormod

Oppdatert:

Bloppis er en tilrettelagt nettbutikk. Det betyr at du selv ikke trenger å implementere din egen web-shop på din blogg eller hjemmeside.

Å lage din egen web-shop kan være litt vanskelig og også koste også litt penger. Derfor er Boppis et billig alternativ hvor du kan ha enlink til produktene på din bloggside, og så tar bloppis seg av resten.

Ulempen med Bloppis er antall brukere. Etter flere måneder hadde jeg ikke solgt et eneste produkt. Jeg la derfor ut produktene på Finn.no og fikk solgt de fleste produkter i løpet av en uke.

Bloppis nettbutikk

Bloppis ble ingen suksess

Bloppis ble dessverre ikke noe suksess for meg, da jeg ikke fikk solgt et eneste produkt. Derfor avsluttet jeg min bloppis nettbutikk, og selger heller produkter på Finn.no. 

Tjenesten koster kun 25kr for én avdeling og 45kr for alle avdelingene. Betaling skjer via telefon regningen, som er litt uvanlig, men helt greit. Epla.no tar 15% provisjon på basis abonnement for hver transaksjon og noen kroner for å legge ut/relansere produkt. Epla blir med andre ord fort kostbart.

Tormod og Belkis nettbuikk ble lagt ned da jeg ikke fikk solgt noe!

Ønsker du å prøve butikken, sjekk ut Bloppis.no.

Video Youtube bloppisNO


Tips! Apple tilbyr nå at du kan bytte gammle produkter med nye! Epplehuset.no tilbyr også denne tjenesten.

Sist oppdatert 7. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.