Michael Jackson var min store musikk helt da jeg vokste opp, og jeg var 9 år da Thriller albumet ble utgitt i 1982. Som parfyme-entusiast har jeg selvsagt undret på hvilke parfymer Michael Jackson likte, og etter mye leting på nettet har jeg funnet ut at Bal a Versailles, angiverlig var Michael Jacksons favoritt parfyme

                 Bilder hentet fra Fragrantica.com.

Bal a Versailles er laget av Jean Desprez og ble lansert i 1962. På Jean Desprez nettside kan vi lese mer om denne parfyme og at den var en klar favoritt hos Michael Jackson.

Parfymen er en blomsteraktig og orientalsk duft for kvinner, men det brydde ikke Michael seg om, han likte angivelig duften og brukte den.                                             

Det sies at duften inneholder 330 ingredienser, deriblant flere ulike typer roser som er blandet med appelsin blomst, sitron, og mandarin, sammen med Jasmin. Parfymen utvikler seg til en herlig miks med tre-og muskaktig undertone.  

Duften av et ball! Parfymen skal gi et duftinntrykk fra et ball på et slott i Versailles. Det sies at Bal a Versailles har blitt brukt av dronningen av England, Jacqueline Kennedy og en rekke andre kjente personligheter rundt om i verden. Ønsker du å dufte som Michael Jackson, så er det bare å få tak i Bal a Versailles. Det sies at Michael foretrakk parfum fremfor eau de Toilette versjonen.

Black Orchid (Tom Ford) er også en annen favoritt parfyme som Michael Jackson også gikk med fordi den minnet om den førstnevnte. Jeg har skrevet om Black Orchid på min blogg her

Linker til ulike kilder:
Jeandesprez.comBasenotes.comFanpop.comYoutube.com.

Video vurdering av meneaitomania

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.