StreamYard – Livesendinger

Tormod

Oppdatert:

StreamYard er et livestreamingstudio i nettleseren din. Med dette verktøyet kan du Intervjuer gjester, dele skjermen din og mye mer. Du kan strømme direkte til Facebook, YouTube, LinkedIn og andre plattformer.

StreamYard ble grunnlagt i 2018 av Geige Vandentop og Dan Briggs. De ble inspirert av hvor raskt livestreaming vokste frem, blant annet innenfor spillfellesskapet, og som til slutt tillot folk å gjøre hobbyer til karrierer.

Demo av StreamYard med Geige og Dana. Foto: StreamYard.com.  

Disse to tenkte at det burde finnes et strømmeverktøy som alle kunne bruke, et verktøy som var morsomt i stedet for stressende, og et verktøy som var enkelt, men kraftig nok til å lage engasjerende innhold. Derfor laget de StreamYard! [Streamyard – About US]. 

Vi tror live streaming er et flott medium for historiefortelling – og å fortelle gode historier er til fordel for alle. Dan og jeg elsker StreamYard og dets fellesskap. Vi jobber utrettelig for å forbedre verktøyet vårt og skape en best mulig opplevelse.
                                                                               – Geige Vandentop & Dab Briggs.

Testing av StreamYard

Etter å ha testet StreamYard, så må jeg si at de har klart å lage et svært enkelt og brukervennlig verktøy. Det har en rekke funksjoner, men alt er enkelt og intuitivt satt opp. Du trenger ikke laste ned noe applikasjon, og alt fungerer i nettleseren. Det er også enkelt å koble opp mot både YouTube og Facebook for å strømme live. Du kan se mine LIVE sendinger på Facebook her.

Testing av StreamYard med skjermdeling av min nettside. Foto: Skjemdump Tormod Gundersen.

Det finnes tre forskjellige abonnement:

  1. Gratis: 
  2. Basic: 25$ pr. mnd. * 
  3. Pro: 49$ pr. mnd. *

* Det er litt billigere hvis du betaler pr. år, og ikke pr. måned. 

De fleste ønsker at andre kan se dine sendinger, på et senere tidspunkt, og da må du over på Basic planen. Den gjør at du kan sende i 720p, men ønsker du å sende i 1080p må du over på Pro abonnementet. Betalingsalternativene gir deg 50 timer med opptak. Når du nærmer deg grensen, kan du kjøpe mer plass, eller laste ned opptak, som du f.eks. laste opp på din YouTube – kanal, for deretter å slette dem fra StreamYard.

Les mer om funksjoner her [Ikke reklame]. 

Sist oppdatert 5. mai 2024

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tormod og Belkis blogg

Hjelp

Støtt oss

Dette er vår bloggside hvor vi ønsker å dele våre opplevelser innen reiser, hotell - og restauranter, naturopplevelser, personlig pleie, film og bøker m.m.

Vi hjelper deg til å velge produkter og
gi deg råd slik at du får den beste
opplevelsen.

Gi oss en gave.