Wunderlist – Huskeliste på alle dine enheter

Wunderlist er et skybasert administrasjonsprogram som lar brukerne administrere sine oppgaver eller gjøremål (To-do-lists) på en smarttelefon, nettbrett, datamaskin eller på en smartklokke. Det fine med Wunderlist er at den synkronisere alle gjøremål på tvers av dine enheter med en gang, og ikke minst så er den helt gratis. 

Wunderlist er et utrolig kjekt program for å holde orden på alle dine gjøremål. Skjermdump fra min Wunderlist på MacOS.

Wunderlist gir deg full fleksibilitet hvor du kan lage dine egne sjekklister for alt du trenger å huske og gjøre. Så er det bare å sjekke ut punktene etterhvert som du har utført dem. Wunderlist gir også mulighet for å aktivere påminnelser, slik at du aldri glemmer noe viktig.

For å bruke Wunderlist må du opprette en gratis konto, slik at alle gjøremål blir automatisk synkronisert på alle dine enheter. Wunderlist gir deg også mulighet til å dele lister med venner og familie.

Wunderlist tilbyr også en nettleser tillegg som gjør det enkelt å legge til et gjøremål dersom du kommer over noe nyttig på nettet.

Wunderlist viser utførte sjekkpunkt. Skermdump på min iPhone.

Wunderlist kommer også i en pro og business utgave for de som trenger ytterligere funksjoner. Jeg har aldri selv aldri hatt behov for pro versjonen.

Du kan sjekke ut Wunderlist her.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.