Da vår lokale menighet Salt NH ikke hadde julegudstjeneste, ble det til at vi gikk i Manger kirke på julaften som årlig har julegudstjeneste. Manger kirke stod i fare for å falle ned (les nrk Hordaland her), men ble i løpet av 2016 heldigvis reparert i tide. Dermed kan folk på Manger besøke den lokale kirke i mange år fremover.

Julegudstjeneste i Manger kirke 24.desember 2016 er en fast tradisjon for mange.

Julegudstjenesten varte i omtrent 1 time og som vanlig fikk vi vi høre Manger Musikklag spille et variert utvalg julesanger til stor applaus for en fullsatt kirke. 

Manger kirke er pyntet med juletre og gjort plass til Manger Musikklag.  

Manger Musikklag spilte julesanger i Manger kirke 24.desember 2016.

Manger kirke tilhører Den Norske Kirke og Radøy Sokn. Dersom du ønsker mer informasjon om det arbeid som Radøy Sokn utfører kan du lese Radarsom er kirkebladet som gis ut hver tredje måned eller gå inn på Radøy Sokn sine hjemmesider. 

Manger kirkegård hvor de fleste gravene er tent med lys på julaften.

Presten prekte så fint om juleevangeliet, og at Gud henvender seg til alle mennesker i alle samfunnslag, noe Gud viser gjennom Bibelen. Vi ser at englene henvendte seg til hyrdene på marken, og de var ikke ansett som noen høy adel eller rang. Det ble også påpekt at Jesus Kristus er en gave fra Gud som vi ikke bare må se på en gang i året, men som vi må pakke opp og bruke. Gud vil hjelpe oss gjennom livet.

Alt i alt en meget flott preken og en flott julegudstjeneste. 

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.