Le Male var den første parfymen som ble lansert av Jean-Paul Gaultier i 1995, og ble umiddelbart en verdenssuksess. Nesen bak denne duften er Francis Kurkdjian som etablerte sitt eget parfymehus Maison Francis Kurkdjian i 2009. Flasken er laget i form av en mannlig torso og pakket i en tønne av tinn. Le Male har blitt reformulert, men den er fremdeles en god parfyme som bringer frem gode minner. 

Le Male kom på markedet i 1995 og tok verden med storm og ble en stor suksess. 

Le Male er dyp og varm duft og skal representere styrke og sensualitet. Det er i hovedsak vanilje og lavendel med en treaktig undertone, blandet på en utmerket måte. Parfymen er komponert av følgende ingredienser.  

  • Topp: Frisk mint, lavendel og bergamot.
  • Midt: Kanel, spisskummen, appelsinblomst.
  • Bunn: Vanilje, tonkabønner, sedertre og sandeltre.

Le Male hadde en varigheten og en styrke som var ekstrem. I dag er den ikke så potent, men fremdeles bra!  

Le Male er en ganske unik duft. Alle vil kjenne at du bruker Le Male, og duften er ikke til å ta feil av. Av alle parfymene jeg har eid, er dette en av de få som jeg bare må ha i min kolleksjon og som jeg har brukt opp flere flasker av. Noe av ulempen er vel at så mange brukte parfymen da den kom, at man kanskje har ble litt lei den. Den brukes mye mindre nå, men den vil trolig bringe frem gode minner og kompliment. 

Duften (Edt) er fremdeles sterk og jeg vil anbefale 2 sprayer, og duften vil vare i 5-6 timer. Parfymen kan kjøpes i 40, 75, 125 og 200ml. Parfymen fås også i en noe lettere aftershave konsentrasjon. Det finnes også flere varianter som "Le Male ultra intense" og "Le Beau Male". 

Priser er Edt-versjonen (Feb. 2017). 

Video vurdering Youtube av Fragrance Bros

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.