Apple har introdusert en mulighet for kundene å bytte inn din gamle telefon, nettbrett, Apple Watch eller din Mac-maskin så lenge de fungerer. Apple foretar en verdivurdering eller du kan bruke deres verdikalkulator på nett. Du kan bytte inn flere produkter samtidig.

Bytt mulighet gjør at du sparer litt når du kjøper et nytt Apple produkt. Bilde skjermdump fra Epplehuset.no.

Det er ikke alle av oss som klarer eller orker å selge våre gamle Apple produkter. Det er også færre og færre som bruker telefoner eller nettbrett som er eldre enn fem-seks år. Derimot er ett og to år gamle produkter mer verdt å selge enn innbytte.

Apple reklamere med at innbytte er bra for din lommebok og for miljløet.

Leser du detaljene om innbytteprogrammet blir produktene solgt videre til utviklingsland slik at mennesker og bedrifter har råd og kan benytte moderne teknologi.

Går du inn på Apple sin verdikalulator kan du finne ut hvor mye ditt produkt er verdt i innbytte. Nedenfor kan du se noen eksempler på innbyttepris du kan få.

Bytt til nytt-apple produkter-4
Bytt til nytt-apple produkter-3

Når Apple sin amarbeidspartner CMR mottar enheten sørger de for at enheter går igjennom en fullstendig og omfattende dataslettingsprosess. Hvis en enhet av noen grunn ikke er i stand til å bli slettet, blir den destruert med full sporbarhet.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.