Guerlain Mitsouko er blant mange parfyme entusiaster ansett som et mesterverk. Parfymen ble skapt av Jacques Guerlain i 1919 og ble inspirert av heltinnen til Claude Farrčres roman 'La bataille.' En historie om en umulig kjærlighet mellom Mitsouko, kona til Togo en japansk admiral og en britisk offiser. Historien finner sted i 1905, under krigen mellom Russland og Japan.

Guerlain Mitsouko Eau de toilette er laget av Jacques Guerlain i 1919.

Begge mennene går i krig, og Mitsouko, gjemmer hennes følelser med verdighet og venter på utfallet av kampen for å oppdage hvilken av de to mennene som kommer tilbake til henne. 

Mitsouko er en mystisk duft. Åpningen er lang og spiller alle du ulike duftnotene og selvfølgelig er denne duften ikke for vanlig dagbruk, men for helt spesielle anledinger.

Guerlain Mitsouko fås i Eau de parfum og toilette konsentrasjon.

Den har bergamot, fersken, jasmin, rose, krydder (kanel), eikemose, vetiver og tre. Duften er overveldende, uvanlig og elegant, ikke for søt eller tung, den er velbalansert. Den har også et snev av en saftig fersken, noe som gir en klar og ganske gourmand nyanse.

Eau de Toilette er mye skarpere, mens Eau de Perfume er varmere. Flasken kan fås i 30, 50, 75, 93 ml. Flasken er klassisk og lik L'Heure Bleue.

Anbefaling: Dette er en unik parfyme, spesielt god for kvinner. Et mesterverk som har bestått tidens tann og ble altså skapt i 1919 og er fremdeles i produksjon den dag i dag. Fortjener absolutt en plass i en kvinnes parfyme kolleksjon.

Pris (jan. 2019) uten frakt:
- Parfyme-Klikk.no: 50 ml 405 kr (eau de toilette).

Les også om Shalimar fra Guerlain, som er den mest kjente parfymen fra parfymehuset Guerlain.

Se også video vurdering på Youtube på kanalen Max Forti.

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.