Gaultier² er utgitt av Jean Paul Gaultier og er en oriental vanilje duft. Gaultier² ble lansert i 2005 og nesen bak denne duften er Francis Kurkdjian. Parfymen kommer som to flasker som er hektet sammen med fire magneter. Tanken bak to flasker er at du skal kunne gi bort en til noen man bryr seg om. Dette konseptet fungerer ekstra godt fordi parfymen er unisex, og passer godt til både menn og kvinner.

Gaultier² er er laget av Francis Kurkdjian og ble lansert i 2005.

Parfymen består av kun tre ingredienser vanilje, musk og rav (Amber). Parfymen møter deg med en intens og dominerende vanilje, som sammen med rav og musk gir denne parfymen en tydelig sensuell og romantisk karakter. Parfymen er perfekt for kalde årstider og sene kveldstunder.

Flasken til Gaultier² består av en metall bakside med fire magneter slik at to flasker kan henge sammen.

Anbefaling: Hvis du liker vanilje og ønsker en sensuell og forførende duft som du også kan dele med din partner eller ektefelle, ja da er denne parfymen et spennende valg. Duften har god holdbarhet og er ganske sterk og jeg vil anbefale 1-2 sprayer noe som vil vare i 8-12 timer. Prisen  er også gunstig sammenlignet med andre parfymer i samme kategori.

Video review av Gaultier² - robes08.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.