Fotball VM 2018 er det 21. verdensmesterskapet for menn og arrangeres i Russland. VM sparkes i gang 14. juni hvor 32 nasjoner skal kjempe om det gjeve VM trofeet. Finalen spilles 15. juli på Luzjniki stadion i Moskva. Fotball VM arrangeres hvert 4 år og samler hele verden rundt TV-skjermene og på de ulike fotball arenaene. Vi kan se frem til én måned med VM fotball og dette blir som alltid utrolig spennende.

Fotball VM 2018 arrangeres i år for 21 gang i Russland 14. juni - 15. juli. 

Kan Tyskland forsvare sin VM seier fra Brasil i 2014. Vil Spania kunne heve seg og kjempe i toppen? Vil Messi og Argentina endelig ta pokalen hjem, etter tap mot Tyskland sist, og to andre plasser i Copa América? Vil Brasil og Neymar spille i takt med sambarytmene og nå finalen i Moskva? Frankrike er også ett topplag og jager nå en revansj etter VM tapet mot Italia i 2006.

NRK og TV 2 deler rettighetene til årets VM i fotball fra 14. juni - 15. juli, og har nå fordelt de 64 kampene seg imellom. Finalen sendes på NRK, mens TV2 sender de to semifinalene. Kanalene har et godt samarbeid og vil ha felles studio på Kontraskjæret i Oslo.

Her finner du oversikt over hvordan kampene spilles og hvilken TV-kanal som sender oppgjøret.

Offisiell VM side: FIFA VM 2018.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.