Cartier Déclaration d'Un Soir er ny roseduft rettet mot menn. Parfymeskaper Mathilde Laurents kom med en ide om å kombinere en stor rose med torner, sammen med den originale treaktige og krydrede bakgrunnen som nå er forsterket med kardemomme og en veldig merkbar pepper duft. Etter min mening kan denne fint brukes av kvinner også. 

Cartier Déclaration d'un Soir er er laget av Mathilde Laurents som tilfører en roseduft til Jean-Claude Ellena sin orginale Déclaration.

Parfymen er en romantisk og skal få hjertet "til å slå raskere og å drive menn til å snakke om sine tanker." Déclaration d'un Soir kommer i eau de Toilette konsentrasjon, og fås i 100ml / 3,4oz størrelser. Den nye flasken er identisk med den klassiske Déclaration, men med Déclaration d'un Soir skrevet vertikalt under navnet for å skille de to parfymene fra hverandre. 

Flasken til Déclaration d'un Soir 100 ml eau de toilette konsentrasjon.

Låsetopp - låst
Låsetopp - åpen

Parfymen har en låsetopp som beskytter mot uønsket spray ved reise.

Ønsker du en god roseparfyme som ikke er for feminine og kan brukes av både menn og også kvinner, så anbefaler jeg denne. Duften er middels sterk og jeg vil anbefale 3 sprayer noe som vil vare i 6-8 timer. Prisen  er også gunstig sammenlignet med andre parfymer i samme kategori. 

Video review Cartier Declaration d`Un Soir - FragBoy Stewie.

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.