Bølgen & Moi Hotel Utsikten ligger innerst i Kvinesdal, ca. 1 1/2 times kjøring fra Kristiansand og to timer fra Stavanger. Hotellet har en enestående utsikt ut over elven som renner gjennom dalen. Hotellet er populært blant turister og spesielt under "Troens Bevis" sitt kristne sommerstevne i midten av juli.

Kvinesdal - Hotell Utsikten -1Her kan du kose deg med kaffen og nyte utsikten over Kvinesdal og elven Kvina som renner ut i havet.

Jeg har vært flere ganger på hotellet, spist lunch og middag, og servicen har vært utmerket, maten og stemningen upåklagelig. Det beste er at du får utsikten med på kjøpet. Det er også bygget en utsiktsrampe like foran hotellet for maksimal opplevelse.

Utsiktsrampe like foran hotellet gir en maksimal utsiktsopplevelse.

I 2015 ble hotellet kjøpt opp av Bølgen og Moi som er kjent for det ypperste innen matlaging. Er du på gjennomreise, eller har anledning anbefaler jeg å besøke hotellet, ta en lunch, eller middag og opplev utsikten. Hvor lenge du blir er opp til deg. Jeg hadde ikke særlig lyst til å dra hjem med det første.

Bølgen & Moi Hotel Utsikten hvor man ser utover Kvinesdal og elven Kvina.

Jeg vil helt klar anbefale hotellet. Se også deres hjemmeside her.

Se bildene vi tok fra omgivelsene rundt hotellet.

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.