Min første sykkel vil jeg aldri glemme. Jeg fikk den til gebursdagen 1.mars da jeg var omlag 7-8 år. Det var en magisk opplevelse og jeg lært fort å sykle. Jeg måtte imidlertid vente noen måneder til snøen forsvant, og den våren og sommeren skulle derfor bli helt spesiell, da jeg lærte å sykle for første gang. Det flotte var ikke bare sykkel-opplevelse, men også at jeg nå kunne ta meg rundt i byggefeltet mye raskere.

Min første sykkel glemmer jeg aldri, og du verden hvor gøy det var.

Det ble selvsagt noe knall og fall og en raskt læringskurve,  men det stoppet aldri gleden av å sykle. Jeg er veldig glad for at mine foreldre hadde mulighet til å gi meg en sykkel, som skulle bli en hyggelig del av barndommen og ikke minst inspirerte meg til konkurransesykling senere i ungdommen, les her.

Related Post

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.