Adguard er en suveren annonseblokker for Mac og Windows. Følgende nettlesere støttes på begge operativsystem: Safari, Chrome, Mozilla Firefox, Edge, Opera og Yandex. Adguard støttes også på Android og IOS på mobiltelefoner og nettbrett. Etter mye irritasjon, samt prøving og testing av ulike plugin programmer for å blokkere annonser og reklame, endte jeg altså opp med å velge Adguard.

2018-Mars-Adguard reklame blokker-1-2

Adguard er etter min mening den beste annonseblokker for Mac og Windows. Foto skjermdump fra Adguard.com.

Adguard gir annonseblokkering, personvernbeskyttelse, nettlesersikkerhet og foreldrekontroll. Foto skjermdump Adguard.com.

Mange av de ulike gratis annonseblokkere virker godt, men på brukervennlighet, pålitelighet og evnen til å blokkere synes jeg at Adguard kommer best ut.

NB! Adguard vil også blokkere BankID, så husk å deaktivere Adguard på nettsider som krever BankID innlogging. Da virker det helt fint. 

Ved installasjon får du også et Adguard Assistant ikon nede til høyre, som er veldig funksjonelt, men irriterende når du f.eks. ønske å klikke på fullskjerm for film. Assistenten kan enkelt fjernes i innstillinger under extensions. For hver nettleser kan du også installeres en Adguard nettleser extension, som vil erstatte assistent funksjonen.

Adguard livstidslisens

Gratis prøve / 14 dager

  • 427 kr+ mva for 1 mac/pc.
  • 512.49 kr + mva for 1 mac/pc + 1 android.
  • 213 kr + mva for 1 android.

Adguard årsabonnement

Gratis prøve / 14 dager

  • 170 kr+ mva for 1 mac/pc.
  • 213 kr + mva for 1 mac/pc + 1 android.
  • 85 kr + mva for 1 android.

Adguard kan prøves gratis i 14 dager, og deretter kan livstids- eller årlig lisens kjøpes.

Man kan også kjøpe lisenser til flere enheter og da reduseres prisen. Adguard Pro kan kjøpes for IOS for 11 kr på Apple Store.

Er du interesserte kan du lese mer og teste Adguard ved å klikke "Kom igang" ovenfor, eller klikke her.

Related Post

Kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.