Automester konto – Redder deg og bilen når du må på verksted

AutoMester er en landsdekkende kjede med offentlig godkjente bilverksteder. Jeg oppdaget AutoMester i 2015 og har nå vært en fast kunde i over 2 1/2 år. Kort oppsummert: Jeg er svært godt fornøyd med AutoMester bilverkstedene jeg har brukt.  

Jeg har meget god erfaring med ulike AutoMester verksteder på Vestlandet.  

Jeg har hatt bilen hos Stord Bil&Dekksenter AS, Ådnekvam Auto verksted nord for Bergen, og Madla Bil AS i Stavanger. Alle verkstedene har utført EU-kontroll, alt av service, reparasjon og bilskade på bilen. De har løst komplekse mekaniske og elektriske utfordringer.

Finansieringsløsninger er helt genial: AutoMester-konto er utrolig bra og har reddet både meg og bilen når jeg trengte det.

Med AutoMester-konto kan du fordele kostnadene etter eget ønske. Du kan betale alt med en gang, eller 4 månder, 1 år og opptil 24 måneder. Her står man rimelig fritt til å selv bestemme nedbetalings beløpet per måned. Kontoen er uten årsavgifter, og helt gratis for deg som forbruker. Kortet kan kun brukes på AutoMester verksteder.

Related Post

Kommentarer