Leie film på nett – Plejmo er veldig bra, og har ukentlige gratis filmer

Plejmo er en av mange videobutikker på nettet som tilbyr leie og streaming. Jeg har brukt Plejmo i en årrekke og må si jeg er veldig godt fornøyd. Ingen hakking, topp kvalitet og god brukervennlighet slik at man finner frem i jungelen av både nye og aldre filmer.

Plejmo gir deg god oversikt over ny, gamle og mest populære filmer som man kan leie til en grei pris. 

Plejmo.com koster det selvsagt ikke noe å opprette konto. Du betaler kun når du leier. Du kan betale direkte fra ditt VISA kort, eller du kan fylle på din Plejmo konto. Fyller du på noen kroner vil du få noen prosenter rabatter, avhengig hvor mye du fyller på, noe som kan lønne seg i lengden.

På Plejmo har man full oversikt over hva filmen handler om, og selvsagt trailere. Hakkebakkeskogen er populær for tiden. 

Plejmo har nå begynt å vise enkelte filmer gratis: Jeg synes det er en veldig hyggelig gulrot, og inspirerer brukere til oftere sjekke nettsiden. Vi så nylig a view of low helt gratis i helgen, og den var veldig kjekk.

Gratisfilmer på Plejmo gjør det ekstra hygglig å besøke siden.

Pris og kvalitet: De nyeste filmene kommer raskt på Plejmo og vises selvsagt i høy SD/HD kvalitet. En helt ny film koster vanligvis 49kr å leie. Etter en stund blir prisen noe lavere, ned til 39kr som er prisen på de aller fleste filmene.

Gratis på Plejmo er denne romantiske komedien fra 2012, skrevet og regissert av Woody Allen.

Konklusjon: Dette er en meget trygg, god og brukervennlig filmbutikk på nettet. Utvalget er bra, både for voksne, ungdommer og barn. Det at du også kan se ulike gratis filmer hver uke, synes jeg er en fin gest og service. Du kan også lagre filmer i favoritt-listen din, så du slipper å lete etter dem senere. Dette er en bra filmbutikk som jeg selv bruker i ny og ne.

God film!

Related Post

Kommentarer