Kjell Haltorps evangeliseringshefte – Veien til Gud

Kjell Magnar Haltorp (født i Lillehammer 26. mars 1939) er forkynner, pastor, evangelist og leder for misjonsorganisasjonen Reach the Nations. Sommeren 2009 deltok jeg på mitt andre kristne stevne, og under en lunch var jeg frimodig og satte meg ned siden av han. Vi hadde en veldig hyggelig samtale som var til stor oppmuntring og velsignelse for meg.

Jeg møtte Kjell Haltorp under Sarons Dal stevne i 2009 og vil anbefale hefte Veien til Gud.

Kjell er brennende for Jesus på alle områder og er frimodig på å dele Guds gode budskap til alle mennesker. Kjell har også vært ansvarlig for "bønneskolen" under Sarons Dal i en årrekke, og også prekt på Sommer-stevner opp gjennom årene. 

Det er ikke alltid like naturlig å ha lange samtaler med fremmede mennesker, og da kan ett hefte gis som en gave; hvor personen kan lese Guds ord i ro og fred. Heftene er to-delt; en del på norsk og en på engelsk. 

Der finnes mange typer gode hefter, så spør din pastor eller forstander hvilke som anbefales. 

Hefte har en norsk og engelsk del. Anbefales!

Veien til Gud kan kjøpes her:

Related Post

Kommentarer